четвртак, 05. новембар 2015.

Halloween 2015

Cao svima. Kako ste? Ucite li? Danas vam moja drugarica Marija i ja pisemo i pricamo XD na temu Halloween night koji se dogodio proslog cetvrtka. Tu smo da vam iznesemo neke nase utiske i da uzivate u slikama.

Ucenici 5,6 i 7 su se okupili u svecanoj sali da proslave ovaj divan praznik. Prvo su na scenu izasli nasi dragi mladi voditelji, Anrea i Andrija, koji su nas lepo upitili u carolije Noci vestica. Mogli smo da cujemo interesantne nacine proslave, rituale na citavoj planeti.

Zatim je Andrea pozvala sve ucesnike na binu koji su izvlacili koverte u koji je bila podela kojoj ces grupi pripasti. Grupe su bile vezane za Noc vestica i to su bile: bundeva, slepi mis, duh, metla, skelet kostura, sveca i vesticij sesitr.

Prva igra za veceras bila je igra jabuka. Zadatak je bio da zagrizete jabuku koja je visila na kanapu bez pridrzavanja ruku. Moram priznati da je bilo dosta tesko (ali ja to nisam ni radilaa.. ☺)


Sledeca jako interesantna igra jeste umotavanje dece u toalet papir ( da ljudi, wc papir koristili smo za to -_-) Znaci, nakon umotavanja od glave do pete u papir, krece takmicenje. Ko ce prvi da istrci celu salu tako uvijen. Bilo je jako napeto, i sve do poslednjeg trenutka nismo znali ko ce pobediti. U svakom slucaju pobednik je zasluzio pobedu. Hahaha            
 
Po mom misljenju najinteresantnija igra bila je ova tj. Hitt a Ribon. Ucesnici su trebali da kosturu zakace masnu zatvoenih ociju. Sa strane su stajali ucenici njegove ekipe koji su mu na engleskom govorili gde treba da zakaci masnu.

Poslednja igra je vama verovatno najzanimljivija igra jeste prenosenje balona. Sigurno se secate one igre u predskolskom kada trebate da trcite (u timovima) sa jajetom u kasicici. Epa ovo je bilo slicno. Samo sto su timovi nosili balone na posluzavnicima.

Kada su se zavrsile sve igre konacni rezultat izgledao je ovako:
1 mesto osvojili su Kosturi sa 7 poena
2 mesto delili su Duhovi i Slepi Misevi sa 6 poena
3 mesto delili su Metle i Vesticiji sesiri sa po 2 poena

Jako smo se lepo proveli na ovoj zurci. I ucesnicima, i gledaocima i organizatorima je bilo super. Nastavnice engleskog jezika su se potrudile da zaista docaraju utisak pravog Halloweena. Nadam se da cemo praviti jos puno ovakvih manifetsacija..☺

Нема коментара:

Постави коментар